divendres, 12 d’agost del 2016

Sol, solet / Sol, solecito / The sun, August


Uf! Com apreta el Sol! Agost és un més en el que el Sol senyoreja ben fort. El Sol, una bola taronja que fàcilment podem dibuixar, però segur que no ens surt tan geomètricament bonic com els que il·lustra Budi Satria Kwan.









Il·lustracions de Jane Schnetlage: animals pop art


Un grapat d'animals il·lustrats per Jane Schnetlage que són molt originals, tot seguint l'estil del pop art. Molt boniquetes doncs els colors els humanitza encara més. Un animalari molt tunejat.













dijous, 11 d’agost del 2016

Adicció als jocs / Adicción a los juegos / Game addiction


Hi ha un pas entre el joc i l'addicció,
no el creuem.
(il·lustració de Pawel Kuczynski)

Il·lustracions de Felicia Chiao: orientalisme occidental, pura fantasia


Ens encanten les il·lustracions de Felicia Chiao, una barreja fantàstica entre l'art oriental i occidental. Imatges plenes de tendresa i fantasia, poblades per uns éssers diminuts que gaudeixen del seu món meravellós. Combina escenes amb molts pocs elements amb altres que són pur barroquisme. Els colors que empra ens inviten a somiar en els dies d'estiu, de joc i d'imaginació.
















dimecres, 10 d’agost del 2016

Il·lustracions de Louice Leidhagen: descobrint l'univers


Louice Leidhagen té tota una sèrie d'il·lustracions on les seues protagonistes semblen viure i estimar el nostre voltant, la naturalesa, l'univers. Senzilles i boniques, però no sé que tenen que ens deixa la mirada presa de certa inquietut. Molt originals.

















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...