dissabte, 4 de juliol del 2015

Grulles: il·lustracions d'Amy Huddleston / Grullas: ilustraciones de Amy Huddleston / Paper birds: Amy Huddleston illustrations


Grulles realitzades amb papiroflexia, grulles com a símbol de llibertat i, en aquest cas, d'art. Grulles il·lustrades per Amy Huddleston d'una manera tan realista que sembla que estiguen preparades per agafar-les per a jugar amb elles.







divendres, 3 de juliol del 2015

Dones i lectura: il·lustracions de Rosa Comelles / Mujeres y lectura: ilustraciones de Rosa Comelles / Women and reading: Rosa Comelles illustrations


A la fresca de la nit o del jardi, en una cafeteria, al silló confortable de casa... tots els racons són bons per a llegir. Mireu aquestes lectoras que il·lustra Rosa Comelles -xulíssimes, per cert, i ho comprovareu. Tenim tot un estiu per a llegir i... per a gaudir de l'art.


















dijous, 2 de juliol del 2015

Il·lustracions de Caputxeta Vermella i el llop: amics / Ilustraciones de Caperucita Roja y el lobo: amigos / Illustrations of Little Red Riding Hood: friends (30)


 Il·lustració d'Ines Huni

Fa molta calor, així que la Caputxeta Vermella i el llop s'han cansat de seguir barallant-se i han decidit prendre la fresqueta sent amics. Què no poden ser amics? Si, ja hem vist que altres vegades ho han aconseguit, així que ara també: comparteixen el menjar de la cistelleta sota l'ombra d'un bon arbre al bosc i desprès... un bany en el riu. Millor així, amics... malgrat que sols serà en aquesta temporada estival.

Il·lustració de Canvascope

Il·lustració d'Annie Malahus

Il·lustració d'Hazel Terry

Il·lustració de Cally Johnson Isaac

Il·lustració de Christina Tsevis

Il·lustració de Dainia Dainia

Il·lustració d'Arianna Russo

Il·lustració d'Alessandra Vitelli

Il·lustració de LOOKarna

Il·lustració d'Elissabetta Decontardi

Il·lustració de Mar Ferrero

Il·lustració de Natalina Coias

Il·lustració de Nicolas Gougny

Il·lustració de Subi

Il·lustració de Teresa Herrero

 Il·lustració de Urban Cake Lady

Il·lustració de Lucia Rafanelli

Il·lustració de Bugmanxxx

Il·lustració de Dinara Mirtalipova

dimecres, 1 de juliol del 2015

Il·lustracions de Fly Chen: retrats / Ilustraciones de Fly Chen: retratos / Fly Chen illustrations: portraits


L'art en el retrat té una llarga tradició. Immortalizar-se mitjançant un retrat és tota una costum que algunes classes socials han perllongat al llarg de la història -era, y es, una manera de demostrar el seu estatus social i legar els seus rasgos a la posteritat-. Podem veure reflectits en els retrats les diferents èpoques i estils artístics, així com l'empremta de l'artista. Pensem en pintures tan famoses com Les Menines de Velázquez o La maja vestida de Goya, la Mona Lisa de Leonardo o Marilyn d'Andy Warhol. Tan sols cal visitar els museus per adonar-se'n del que estem dient.

Al  blog hem anat pujant diferents tipus de retrats, des dels més realistes al més surrealistes, tot bells i interessants. Hui volem compartir amb vosaltres els retrats de Fly Chen. Semblen sortits del pop-art o del còmic. Tal vegada al mirar-los pensem en les caricatures, però  no, res tenen a veure. Son genials: senzills, geomètricament acolorits, impactants. M'encantaria tenir-se un realitzat per aquest artista.











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...