dissabte, 16 de març del 2013

Prenent cafè! / Tomando café! / Taking coffee!


Vaja ritme i "salero" tenen aquestes àvies per prendre cafè!
(il·lustración d'Ivan Kravets)

Les il·lustracions d'Alba Vilardebò


Omplim este dissabte especial, prefestiu, amb les originals i boniques il·lustracions d'Alba Vilardebò. Ens encanten! Té un estil molt fresc i juvenil. Tinta, gouache, acríl·lics, aquarel·les i retoladores... tot per crear personatges i escenaris que ens transporten a un món ple d'imatginació.
























divendres, 15 de març del 2013

Frankenstein: llibre infantil il·lustrat per Dani Cruz


El monstre de Frankenstein és un dels més populars, entre els grans i els menuts. Ara els més xicotets tenen l'oportunitat de gaudir d'una adaptació molt simpàtica feta per Eva Rodríguez i unes magnífiques il·lustracions de Dani Cruz, publicat en l'editorial Jaguar: Frankenstein

La història de Mary Shelley és força coneguda: es trobem a Víctor, un xiquet que és un gran amant de la ciència. Llig tot el que cau a les seues mans i fa experiments als seu laboratori, que té instal·lat a l'habitació. Aleshores, en un d'aquests experiments, dona vida a un ésser quasi humà, un monstre creat per convertir-se en el seu amic.

Pèro quan veu que l'experiment ha estat un èxit... s'espanta i surt corrent. Justament és aleshores quan comencen a sortir els problemes i... La "criatura" es sent sola i rebutjada per la resta de xiquets -un monstre molt lleig però amb molta tendresa i bon cor-, així que decideix buscar al seu creador per demanar-li un favor especial, a contrapartida de la passada que li ha fet al crear-lo i abandonar-lo. Les il·lustracions de Dani Cruz són genials per representar aquesta dicotomia del monstre: d'apareça terrible i amb un gran cor.

Una molt interessant adaptació d'aquest clàssic que ens dona peu per a introduir molts temes interessants i actuals, a més de la literatura de terror -que tan agrada als xiquets i xiquetes-.


Les il·lustracions de LOOKarna


Amb un toc infantil i amb molta senzilles, colors plans i joc de formes, així són les il·lustracions de LOOKarna. Un imaginari molt interessant ple d'animals que interactuen amb els pobles o amb persones. Molt boniques.



















dijous, 14 de març del 2013

Les sirenes i les estacions de l'any / Las sirenas y las estaciones del año / Mermaids and seasons


La cursa de l'any va deixant la seua empremta en la natura: les estacions de l'any. També al fons del mar sembla el pas del temps es manifesta. Mireu aquestes boniques sirenes com representen la primavera, l'estiu, la tardor i l'hivern. Són unes il·lustracions de Casey Robin.




Arimética / Arithmetique


Salvem els arbres! / Salvemos los árboles! / Save the trees!


Salvem els arbres! Són els pulmons de la Terra, font de vida, aixopluc per molts animals.
Colors de vida vegetal: els arbres.

Als núvols! / En las nubes! / In the clouds!


De vegades en lloc de a classe estem als núvols.
Què imaginem?
(il·lustración de James Fenner)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...