dissabte, 28 de juliol del 2012

Vaja parella d'hipopòtams! / Vaya pareja de hipopótamos! / What a pair of hippos!


Vaja hipopòtams tan "ressalats" que il·lustra James Marshall. El seu gran volum s'acompanya de la mateixa dosi de simpatia i curiositat. Difícil il·lustrar uns animals com aquest d'una manera tan divertida. El nom d'aquesta parella extraordinària és George i Martha.







divendres, 27 de juliol del 2012

Somriures de cocodril / Risas de cocodrilo / Cocodrile smile


Canviem les llàgrimes de cocodril per...
un ampli somriure.
Es divendres i estem a punt d'agafar vacances!
(il·lustración de Ram Singh Urveti)

Fotografia i il·lustració: Charlie Terrell / Fotografía y ilustración / Photography and illustration


Ja hem vist al blog molts exemples de com la fotografia i la il·lustració poden anar de la mà. Hui us volem mostrar un exemple ben concret de l'artista Charlie Terrell. Seguint l'exemple d'aquelles fotografies antigues, que es repintaven, aquestes imatges estas il·lustrades damunt de la fotografia, digitalment, i els resultats són espectacular, molt originals i cridaners.

A més, per arrodonir més el vincle de fotografia i il·lustració, en totes les imatges apareixen dones amb una càmera de fotografiar, epicentre de les imatges. Molt bonic!














dijous, 26 de juliol del 2012

Pluja de colors / Lluvia de colores / Rain of colors


Necessitem gotes de pluja per a sufocar aquesta enorme calor,
però la volem de colors!
(il·lustracions de Rebeca Luciani

Els dibuixos fantàstics de Лотоцкий Виталий

Ens agrada molt el color en les il·lustracions. El color dona força i vitalitat. Però també ens encanta el dibuix, el traç fet a llapis i sabem de la dificultat de la tècnica. Mireu aquestes il·lustracions de Лотоцкий Виталий-Lototskyy Vitaly i comproveu el que diem.

A la excel·lent tècnica se li uneix la gran originalitat i imaginació. La majoria de les il·lustracions tenen animals com a protagonistes -i molts d'ells són peixos-, humanitzats, que de vegades interactuen amb les persones. Molt original i amb un estil ben personal.












dimecres, 25 de juliol del 2012

Tres homes inquietants / Tres hombres inquietantes / Three men disquieting


Vaja tres personatges més estranys són aquests que apareixen en les il·lustracions d'Erik Rijssemus. Amics, companys de treball, veïns, companys d'escalada...? Unes pintures molt curioses i inquietants.S'animeu a escriure la seua història?







La Caputxeta Roja de Jacqueline Molnár


Volem compartir amb vosaltres aquesta versió il·lustrada de Caputxeta Roja de Jacqueline Molnár, una visió ben simpàtica i personal que ens ha agradat molt i volem compartir amb tots vosaltres.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...