dimecres, 5 de novembre del 2008

Llibres que fomenten la creativitat artística: editorial Coco Books

Aquesta vegada us volem informar d'una editorial que fa poc ha començat la seua singladura i que té un fons molt interessant. Es tracta de Coco Books, amb publicacions que fomenten la creativitat artística des de ben menudets.

El seu catàleg està format per tres tipus de material bibliogràfic:

-Llibres que fomenten la creativitat artística, molt originals, amb pautes senzilles i interessants per a que xiquets i xiquetes puguen realitzar les seues pròpies creacions. Podem pintar, retallar, pegar... al propi llibre o en fulles diferents.






- Llibres de Barbapapá: en aquest cas són reedicions d'aquests personatges i les seues aventures. Recorde que a la Biblioteca de Cocentaina estava tota la col·lecció i als xiquets els encantava. Ara de nou tenim el plaer de poder gaudir d'ells.


-Contes il·lustrats: Tan sols tenen un títol que acaba de sortir, però que aprofitem ja per a recomanar-vos, Colín y la increible siesta, de Leigh Hodgkinson. Unes aventures fantàstiques del gat Colín , rodamón i sense amo, que sense voler ni adonar-se'n empren una sèrie d'aventures molt divertides.

D'aquest llibre la seua il·lustradora ha realitzat un curtmetratge:



Colin y la Increíble Siesta from cocobooks on Vimeo.


A més a més, a la seua web tenen un apartat de jocs per als xiquets, basats en els seus llibres.
Ara que tenim prop els regals de nadal cal prendre nota d'aquests tipus de llibres per tal que apleguen a les mans dels xiquets, per mig dels regals familiars o als col·legis.
Aprofitem per a felicitar a l'editorial per la seua iniciativa i els seus llocs a internet, tant la web com el blog (que prenguen bona nota altres editorials de les que quasi és imposible conèixer les novetats o el seu fons).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...