dilluns, 2 d’abril del 2018

Dia Internacional del Llibre Infantil 2018/ Día Internacional del Libro Infantil 2018 / International Children's Book Day 2018

Aniversari d'Andersen, Dia del Llibre Infantil -il·lustració de Guaico-

En l'aniversari de Han Christian Andersen celebrem el Dia Internacional del Llibre Infantil / Día Internacional del Libro Infantil / International Children's Book Day. Sabeu que tots són el dies els llibres i la lectura, doncs no hi ha millor manera de fomentar-la que llegint una estoneta cada dia; però hui ho celebrem d'una manera especial.

Nosaltres ho fem donant-li una mirada a aquestes fotografies on apareixen xiquetes i xiquets d'arreu del món llegint. Quin goig de veure'ls!
















Aquesta és una ocasió fantàstica per a regalar llibres infantils i per a compartir lectures amb ells -no s'oblideu d'incloure llibres de poesia infantil, àlbums il·lustrats, llibres d'indormació, etc., una barreja interessant per a diversificar lectures, sempre atenenta un bon contingut, de qualitat en el text i les il·lustracions-. 

Com cada any l'IBBY encarrega a un país la realització d'un cartell i la difusió d'un missatge. Enguany el país encarregat és Letònia, amb un text d'Inese Zandere i la il·lustració del cartell de Reinis Pētersons. Podeu llegir el missatge en català, castellano, galego i euskera.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...