dimarts, 24 d’octubre del 2017

Dia de la Biblioteca, 2017 / Día de la Biblioteca, 2017 / Library Day, 2017

Il·lustración de David Wiesner

Hui celebrem una gran festa del llibre i dels documents -en qualsevol suport-. És el Dia de la Biblioteca i ho celebrem des d'ací amb l'art, amb la visió que els/les il·lustradors/es tenen de la biblioteca, un espai viu on els documents són els protagonistes a l'igual que els usuaris. Una casa de llibres i dels llibres, de coneixement i d'imaginació, de llum contra la gris ignorància, de grans i menuts. Un espai per accedir al passat i al futur, per a reflexionar i dialogar, amb les portes obertes al món i a la societat on està immersa.

Felicitats, docs, a tots els bibliotecaris i bibliotecàries que amb la seua professionalitat fan de pont entre els/les autors/es i els lectors/es, que obrin camins per mig de la paraula i la imatge. Felicitats a tots/es els/les usuaris/es de les biblioteques de qualsevol tipus perquè són l'ànima d'aquests grans centres de cultura.

Gaudim hui, especialment, d'una visita a la biblioteca. Gaudim del plaer d'accedir a la lectura de qualsevol tipus i en qualsevol suport, de l'accés gratuït a la informació, de la formació permanent per mig dels seus documents.

Però és també un dia per reivindicar una major inversió en les biblioteques: en infraestructura, en recursos humans, en documents, en serveis. Invertir en les biblioteques és invertir en educació i cultura, en el present i futur de la nostra societat, en tolerància i espírit crític, en maduresa social.

Des de la Biblioteca de Cocentaina us desitge un lector Dia de la Biblioteca.

Il·lustración d'Hanne Türk

Il·lustració de Daniel Mirayes

Il·lustració de John Parra

Il·lustració de Jim Rugg

Il·lustració d'Yuki Kitazumi

 Il·lustració d'Anja Klauss

Il·lustració de Huiyin Hsueh 下班後的畫畫課

Il·lustració d'Anton Yakutovych

Il·lustració de Pierre Lohner

Il·lustració de William Joyce y Joe Bluhm

 Il·lustració de Roy Santua

Il·lustració de Sally Nixon

 Il·lustració de Mayh Sueh

Il·lustració de Rick Nease

Il·lustració de Mª Angeles Aznar Medina

 Il·lustració de Tola Onanuga

Biblioteca de Blexbolex

Cartell del Dia de la Biblioteca 2017 -il·lustració de  Manuel Marsol
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...