dilluns, 17 d’abril del 2017

Milotxes: 10 il·lustracions i 1 llibre / Cometas: 10 ilustraciones y 1 libro / Kites: 10 illustrations and a book

Il·lustració de Masaaki Yasuda

Aquests dilluns de Pasqua anem a sortir de casa i jugar amb les milotxes. És temps de vacances i fa molt bon temps així que cal aprofitar-ho per omplir el cel de punts de colors, per deixar que el joc s'enlaire. Ens encanten. 

En 10 il·lustracions i 1 llibre us proposem aquesta setmana, primaveral i juganera, gaudir sols o en companyia, del vol de les milotxes. Ens acompanyeu?

Milotxes: 10 il·lustracions i un llibre
Cometas: 10 ilustraciones y un libro
Kites: 10 illustrations and a book



Il·lustració de Lisa Mallett

Il·lustració de Chris Coady

Il·lustració de Csil Cb

Il·lustració de Graciela Rodo Boulanger

 Il·lustració de Paulis Postazs

Il·lustració de Luis Filella

Il·lustració de Laura Hughes

Il·lustració de Renie Britenbucher

Il·lustració de Zebo Ludvicek


Les milotxes també tenen el seu monument... i el seu llibre, El monumento a la cometa, de Paco Mir, il·lustrat per Raquel Díaz Reguera i editat per Thule. Paco Mir -guionista, membre de Tricicle, director de cinema, etc.- ens adapta, en format àlbum il·lustrat, una de les seues històries: en un poble anomenat Pueblo, estan passant un estiu amb moltíssima calor. Els 321 veïns del poble van enginyant totes les idees que se'ls acudeix per tal d'aliviar-se del xafogor, quina d'elles més esborrajades: ajuntar tots els glaçons de gel de les neveres a la plaça del poble, omplir mil globus d'autèntic aire polar i un llarg etcètera. 

Res dona la solució i el problema continua. Sols poden sortir per al carrer per la nit, que no fa tanta calor, i estan farts. Fins que se'ls acudeix omplir el cel de milotxes, tot ple de catxerulos, i la seua ombra aconsegueix refrescar els carrers del Pueblo.

Personatges curiosos i interessants, còmics giragonses, gestos de complicitat continus per a que el lector/a participe en la història i unes fantàstiques il·lustracions de Raquel Díaz Reguera compleixen, de sobres, l'objectiu principal del llibre: divertir al lector en la seua lectura. A més, hi ha un joc il·lustrat amagat en cadascuna de les pàgines...

Molt recomanable. Us fiquem un tastet de les il·lustracions:





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...