dissabte, 11 d’abril del 2015

Pobles amb encant i colors: il·lustracions de Sunita Khedekar,


Ens agraden els pobles amb encant, amb la seua pròpia personalitat i passat, pobles plens de vida i colors, com aquests que il·lustra Sunita Khedekar. Pobles prop de la muntanya, en el camp, a la vora del mar... Dona el mateix el país on estan, són pobles encisadors.



















divendres, 10 d’abril del 2015

Versions il·lustrades femenines d'Isabel Chiara


Són moltes les pintures clàssiques al llarg de la història de l'art que tenen a una dona com a protagonista i quasi sempre que pensem en eixe pintor ens ve a la ment un quadre en concret i la seua dona protagonista. Pensem per exemple amb  Botticelli i la seua Venus, Leonardo i la Mona Lisa, Velázquez i la Menina, Goya i la seua "maja", Dalí i tots els quadres amb Gala, Vermeer i la seua Jove de la Perla, Rubens i les Tres Gràcies... i aixñi molts més.

L'artista sevillana Isabel Chiara té uns muntatges molt originals, mescla de fotomuntatges i collages, d'algunes d'aquestes protagonistes. Fixeu-se bé i segur que endevinareu a quina pintura pertany cadascuna d'aquestes imatges i qui és l'autor original. Fiquem les neurones en acció...






dijous, 9 d’abril del 2015

Cirerers en flor / Cerezos en flor / Cherry trees in blossom


És el temps dels cirerers en flor...
joies arborícoles, en Japó i ací.
(il·lustració de Quentin Greban)

Visca la primavera! / Viva la primavera! / Long live the spring!

Il·lustració de Belinda Worsley

La primavera és colr, flors, cants d'ocells, insectes per tot arreu, somriures de la nauralesa, nius plens d'ouets, flaires de camp, renovació del cicle vital... La primavera és el començament d'una nova vida i el món sencer gaudeix de la seua festa. Les il·lustracions que hem seleccionat volen mostrar la bellesa d'aquesta primavera i la seua invitació a viure i reviure-la.


Il·lustració de Cally Johnson-Isaacs

Il·lustració de Jing Jing Tsong

Il·lustració d'Elina Ellis

Il·lustració de Betsy Everitt

 Il·lustració de Katarina Ilkovicova

 Il·lustració d'Anna Himself

Il·lustració de L. Filipe dos Santos

 Il·lustració de Mariana Kalacheva

 Il·lustració d'Olga Kost

Il·lustració d'Elisabetta Decontardi -Deco

 Il·lustració d'Estella Guerrera

 Il·lustració d'Anne Derenne

Il·lustració d'Inge Löök

 Il·lustració d'Emmanuelle Colin

Il·lustració de Manuela Jarry

Il·lustració de Nancy Ribard

Il·lustració de Juanbjuan

Il·lustració de Magali Clavelet

Il·lustració de Rita Cardelli

dimecres, 8 d’abril del 2015

El meu avi i jo: llibre il·lustrat infantil sobre la mort / Mi abuelo y yo: libro ilustrado infantil sobre la muerte


Us volem recomanar un llibre recent editat per Juventud que ens parla de com enfrontar la mort de l'avi: El meu avi i jo / Mi abuelo y yo -està en castellà i català- de Núria Parera, il·lustrat per Almudena Suárez. Una manera tendra, a la vegada realista, de parlar de la mort d'una persona estimada, l'avi, utilitzant els records i bons moments que s'ha estat amb ell, especialment recordant totes les besades que per sempre tindrem ja guardades dins del nostre cor.

Un llibre molt recomanable






Ja sabeu que, a més, tenim un taulell en Pinterest amb un bon grapat de llibres infantils de literatura infantil que tenen la mort com a tema central, Muerte en la literatura infantil. Doneu-li una ullada!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...