dissabte, 8 de març del 2014

Dia de la Dona, 2014: il·lustracions de Kristin Vestgård / Día de la mujer 2014: ilustraciones de Kristin Vestgård / Woman day, 2014: illustrations of Kristin Vestgård


Dona: vida, sensibilitat, força, bellesa, lluita, intel·ligència,ímpetu, creativitat, constància, passió, llibertat, somnis, amistat... Som tantes i som tant que juntes podem aturar la violència, l'esclavitut, el desequilibri, la injustícia, els abusos, la por,... Juntes podem aconseguir que l'esperança deixe de ser una utopia i passe a ser realitat. Per un món millor, més femení, juntes i cada dia lluitem, colze amb colze, agafades de la mà, marxant endavant amb la mirada neta, el somriure a la boca i els cabells enredrats d'il·lusions. Que no ens silencien! Una forta veu coral s'alça per damunt de tantes misèries socials: dona, tu pots, tu fas.

Celebrem juntes el Dia de la Dona, cada dia de l'any i hui, en especial, fent festa. Ens han semblat molt adients les il·lustracions de Kristin Vestgård: sensibles però amb força, femenines, belles, somiadores, envoltades de color i d'imaginació. Colors i formes de dona que omplin este dia festiu. 

Feliç Dia de la Dona! Nosaltres fiquem les imatges, ara vosaltres fiqueu la música i juntes encetem el primer ball de hui.


























divendres, 7 de març del 2014

Un poc de sopa? / Un poco de sopa? / Some soup?


Andy Warhol i la seua famosa sopa Campbell... publicitat?
(versió il·lustrada de Shane McGowan)

Les il·lustracions de Toshiyuki Enoki: entre orient i occident


Toshiyuki Enoki té un estil molt personal que oscil·la entre el clasicisme oriental japonès i els tocs occidentals -personatges de contes de fades, éssers mitològics, rostres dels seus models....-. Ens sembla genial.



















dijous, 6 de març del 2014

Març: núvols i pluja / Marzo: nubes y lluvia / March: rain and clouds

Ploren els núvols damunt l'arbre -il. Lucy Campbell-

Plou per tot arreu. Els núvols venen gruixuts, negres i van descarregant aigua per tot arreu. Núvols que alimenten la terra, que donen vida, però també que ens fastiguegen, com si ens perseguiren i nosaltres, paraigües en mà, ens protegim.

Il·lustració d'Akira Kusaka

Il·lustració d'Alessandra Vitelli

Il·lustració de Bomboland

Il·lustració d'Ana Lartitegui

Il·lustració de Ben Larsen

Il·lustració de Chris Buzelli

Il·lustració de Blanca Gómez

Il·lustració de Claudia Navarro

Il·lustració de Felicita Sala

Il·lustració de Csil Cb

Il·lustració de Julia Gukova

Il·lustració de Katsuo

Il·lustració de Leire Salaberria

Il·lustració de Melvyn Evans

Il·lustració de Victor Calahan

Il·lustració de Tascha Parkinson

Il·lustració de Woosoyoung
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...