dissabte, 5 d’octubre de 2013

Miyuki Sakai: il·lustracions amb fils de colors


Miyuki Sakai  és una il·lustradora japonesa que en lloc de utilitzar pinzells crea amb fils de colors, tela i una màquina de cosir. El resultat, com podeu comprovar, és espectacular. Ens presenta els aliments amb tot un refinament de bon chef de la cuina de l'art. Ens encanten!divendres, 4 d’octubre de 2013

L'amic imaginari / El amigo imaginario / The imaginary friend


Qui no ha tingut un amic imaginari? El més curiós és saber quin tipus d'amic s'heu inventat: el vostre doble?, un animal?, un peluix?, un personatge literari?, ...?

Lena Revenko té una col·lecció d'il·lustracions sobre aquests amics imaginaris, molt curiosa. No sabem si imaginar si l'amic imaginari és el doble del personatge o els animals que els acompanyen. Imaginem...dimecres, 2 d’octubre de 2013

Què llegeix? / Qué lee? / Do you read?


De vegades quan mirem una imatge ens surten moltes preguntes i això es molt enriquidor. Per exemple, mireu aquesta il·lustració de Jan De Maesschalck: què llegirà amb tanta atenció? Serà l'analítica de l'embaras? El prospecte d'una medecina? Una carta d'amor o desamor? Una factura del rebut del telèfon? Un poema que ha escrit?

Una il·lustració molt bella i suggerent, sobretot per a escriure un relat. Proveu-ho vosaltres o proveu-ho amb els alumnes.

Un embolic humà: les il·lustracions de Brandan Monroe


Homes embolicats o embolics prenent forma humana. Són molt curioses aquestes il·lustracions de  Brandan Monroe. Amb aparença de mòmies, les cintes i línies van més enllà: traços per a que cadascú imagine el seu concepte, colors plens de sentiments.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...