dissabte, 10 de novembre del 2012

Traient punta a la imaginació / Sacando punta a la imaginación / Taking sharpen pencils


La imaginació dels il·lustradors/es no té límit i les seues tècniques tampoc. Mireu quines imatges més originals i boniques crea Marta Altés amb la fusta de les llapisseres després de traure'ls punta. Per què no proveu vosaltres a classe. Segur que us sorprendran els resultats, perquè la imaginació dels xiquets i xiquetes és, tambè, desbordant. Podeu partir d'aquestes il·lustracions com a model. Una activitat creativa que segur que els encantarà.








4 comentaris:

Carmen ha dit...

Gracias por todo lo compartido en este blog. Este año inicio un nuevo camino hacia los álbumes ilustrados en la escuela y aquí he encontrado buenas ideas e interesantes recursos. Un abrazo desde aula de infantil.

pepi ha dit...

Doncs, sí que és imaginació sí.

Sàlvia ha dit...

Hola Carmen! Seguro que con los álbumes ilustrados los niños y niñas se lo pasarán estupendo leyendo. El único "problemilla" que tienen es el precio, pero yo soy de las que siempre han opinado que un buen libro se lee por si sólo y que el precio en los libros no debe influir en su adquisición. Más vale tener 10 buenos libros que se leen que 100 que no se leen.
Me alegra que el blog te sea útil. A partir de ahora voy a ir subiendo reseñas de álbumes ilustrados que seguro te encantaran.

Moltes besadetes

Sàlvia ha dit...

La ilustració de Marta sembles tu en la foto de perfil, Pepi. Les dos teniu, també, molta imaginació.

Besadetes i molt bona setmana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...