dilluns, 11 de juny del 2012

Juguem amb els colors: activitats digitals per als xiquets / Juguemos con los colores: actividades digitales para niños


Descobrir el món dels colors és tan interessant! Les xiquetes i xiquets més menudets tenen l'oportunitat de poder fer-ho a cop de ratolí, digitalment.

Us recomanem que entreu a Colores i que compartiu jocs amb els colors. Ara que s'apropa l'estiu i les vacances i tenim més temps per a estar amb els nostres fills podem aprofitar-ho per endinsar-se en el ciberespai i, a més, investigar i jugar amb els colors. Aquests jocs serveixen també per a l'aula i la pissara digital.

La web és molt senzilla i està en castellà. Ens presenta diferents propostes de jocs infantils, perfectes per a menudets -fins a 6 anys-. Descobriran el meravellós món dels colors i els ajudarà a saber utilitzar el ratolí i les tecles de l'ordinador. Estem vivint en un món digital, ells són nadius digitals, així que aprofitem també per a jugar digitalment. 

2 comentaris:

doloretes ha dit...

Gracias amiga por ayudarnos tanto. Esta mañana los peques de mi cole han estado disfrutando de una de esas paginillas que me recomendaste. ¿Qué haríamos sin gente tan generosa como tú?

Carmen ha dit...

Dolors gracias pòr este enlace, me ha gustado mucho, lo he publicado en el blog de la biblioteca del cole Tomás Llácer, eres una artista.
Gracies besadetes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...