dimecres, 28 de desembre del 2011

Fermín y los Reyes Magos: llibre il·lustrat sobre els desitjos i la realitat



 S'apropa el dia en que SSMM Melcior, Gaspar i Baltassar donaran un tomb per les nostres terres repartint llibres, joguines i il·lusions. Però les xiquetes i xiquets han d'estar assabentats que els Reis Mags no sempre porten tot allò que demanem.

Fermín y los Reyes Magos és un llibre d'Antonio Vicente, amb il·lustracions de Carmen Queralt i editat per Narval. Estem davant d'una narració tendra i original que ens parla d'un xiquet, Fermín, que descobreix quin són els regals que de debò importen. Un llibre adreçat, especialment a xiquets que no poden tenir-ho tot y Reis que no els ho poden portar. Un llibre per a tot tipus de Reis Mags: rics i pobres, volguts i temuts, perduts i trobats; i per a tot tipus de Fermins: inpacients i vagues, moderats i insaciables.

Un llibre molt interessant, més en la crisi econòmica que estem passant on, per una banda, se'ns incita constantment a demanar i consumir i, per altra, a que siguem moderats i no gastem (més encara, hi hauran cases enguany en que els xiquets no tindran cap regal). Una lectura molt recomanable!



1 comentari:

Conchita ha dit...

Creo haber entendido tu reseña sobre el libro, aunque está en catalán.
Es bueno que los niños entiendan que, aunque sea a los Reyes Magos,hay que ser responsables a la hora de pedir.Los Reyes no estan ahora para derrochar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...