dimarts, 5 d’abril del 2011

Tsunami: Iniciatives il·lustrades i solidàries per Japó / Tsunami: Iniciativas ilustradas y solidarias por Japón / Tsunami: enlightened and supportive initiatives by Japan

Il·lustració de Mobidic

Gràcies a Xose, del blog Piranoias (al que us recomanem li doneu una miradeta ben llarga), hem descobert un llogaret on l'iniciativa solidària dels il·lustradors queda ben manifesta: Tsunami: Des images pour le Japon. Un bon grapat d'il·lustradors estan solidaritzant-se, amb la seua obra, per recaptar fons; la inicitiva parteix d'un grup d'il·lustradors fracesos. Un projecte que ens agrada i no podem deixar de comentar des d'aquest raconet de la il·lustració. Animeu-se a participar!

Us fiquem un tastet d'alguns dels il·lustradors que estan participant:


 Mista Benny









 






 Karen Watanabé

2 comentaris:

capitán de compos ha dit...

Sálvia... un auténtico placer colaborar minimamente con ese blog que tanto admiro y que tan chulo te queda siempre... El sitio de dibus por JAPÓN, me ha parecido en la línea de tus posts y me alegro un montón que te haya gustado!!

A seguir trabajando tan bien y hacernos disfrutar a todos quienes nos encantan los DIBUJITOS!!

Sàlvia ha dit...

Gracias a ti por la información. Tanto por el contenido, como por la causa, es un lugar muy interesante, de los que vale la pena difundir. Colaboramos juntos en las miradas al arte.
Las ilustraciones son requetechulas, sin dudarlo. De hecho, no sabía cuales elegir para colocar en el post.

Nos leemos y compartimos. Bon dia, Xose.
Besadetes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...