dimecres, 27 d’abril del 2011

Activitats d'il·lustració amb l'ordinador per a xiquets fins 6 anys / Actividades de ilustración con el ordenador para niños hasta los 6 años


Ara que els xiquets i xiquetes estan de vacances escolars podem aprofitar per a jugar amb ells a casa i passar-ho bé junts. Podem aprofitar per a jugar digitalment i crear un jardí, tot aprenent a utilitzar el ratolí i anar fent clics.

Dins de la web Educalandia, a l'apartat d'"alumnos" trobem diferents jocs adreçats a xiquets fins a 6 anys. Un d'ells és crear un jardí i anar fent que les plantes creixin conforme les reguem a cop de clic. Senzill, bonic i creatiu. Mireu com comença el joc i el jardí que podem crear:



Tenen un altre joc, també per als xicotets, en aquest cas és per començar a utilitzar programari per acolorir dibuixos. Per exemple:



Una bona manera de passar una estona utilitzant la il·lustració com a base d'entreteniment. Cal començar des de menudets educant la mirada i aprenent a utilitzar les TIC. Si ho fem jugant serà més divertit i fàcil.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...