dissabte, 10 de juliol del 2010

Il·lustracions de Linda Prater: llegint en estiu / leyendo en verano


Diferents imatges de la lectura a l'estiu, de la il·lustradora Linda Prater. La lectura sempre ens pot acompanyar allà on anem. Passeu-ho bé llegint a la vora de la mar, a la vora d'un bon arbre, estirats en el sofà, navegant, etc... Llegint!




divendres, 9 de juliol del 2010

Què fem en vacances? / ¿Qué hacemos en vacaciones?


Són tantes i tantes les coses que podem fer aquestes vacances que de vegades el que és difícil triar. Aventures fantàstiques o reals, des del sofà de casa, llegint, o vivint en plena natura. Què feu vosaltres? Mireu aquests xiquets, il·lustrats per Alexandra Ball, i la gran diversitat d'activitats que realitzen, sempre protegint-se els ulls.







dijous, 8 de juliol del 2010

Geometria en el retrats de Jonathan Calugi


Cercles, quadrats, rectangles... formes que conformen retrats. Les il·lustracions de Jonathan Calugi, amb la seua aparent senzilles de dibuix i color, són molt boniques i originals.



Un i molts. Animalari fantàstic de Jade Nellans / Animal fantástico de Jade Nellans


Animal fantàstic, il·lustrat per Jade Nellans

Us presentem una proposta visual i mitològica. Aquest animal fantàstic està format per diferents parts d'animals. Quants animals i quins són?

dimecres, 7 de juliol del 2010

Webs y blogs para leer y escribir: Taller en el I Congreso de Literatura y Educación

 Aquesta és la presentació del Taller Webs y blogs para leer y escribir. Alumnos digitales, nuevos retos ( M. Dolores Insa Ribelles) realitzat en el I Congreso "Literatura y Educación" (FETE-UGT, Toledo 2010). Va estar un congrés molt interessant on es va xerrar de tot al voltant de la literatura infantil i juvenil i es van debatre qüestions importants al voltant d'aquests dos temes.

No solem penjar les presentacions, però en aquest cas ho fem ja que problemes tècnics ens va impossibilitar fer ús dels enllaços (i hi ha molts). Cal dir que qualsevol presentació, sense la paraula del ponent, de vegades sembla que no té sentit, però si per als assistents al congrés (als que públicament agreixo la seua gran receptivitat, interés, comentaris i amables paraules).

Us comente que...
-Si punxeu al centre de la presentació podeu veure-la a pantalla completa
-Si punxeu damunt dels enllaços, que van apareixent, aquests us portaran a l'exemple concret
-Hi ha imatges que inclouen enllaços; així, també podeu punxar sobre elles per a veure l'exemple més àmpliament
-Us recorde que podeu descarregar-se la presentació i per a fer-ho tan sols cal subscriure's a Issuu (és gratuït, tan sols cal ficar el correu electrònic i una contrasenya)

Bon estiu a tots i totes i bona lectura! Com us vaig dir: Des d'ara es veiem en internet.


dimarts, 6 de juliol del 2010

Anatomia i retrats amb roig / Anatomía y retratos en rojo: Salustiano


El roig encès pren forma en les il·lustracions de Salustiano García Cruz, un artista de Sevilla que ens mostra les persones com sortint del propi color o immerses en ell. En els seus rostres, que sobresurten sobre el roig, podem veure trets orientals i un gran coneixement de l'anatomia. Una obra molt original i personal.













A contracorrent / A contracorriente


 Il·lustració de Roger Ycaza

Anar a contracorrent pot ser... interessant, original, personal, arriscat, diferent, sorprenent...

dilluns, 5 de juliol del 2010

Els collages d'Anna Vsesviatskaya


Tot un món il·lustrat fet amb peces menudes, com un trencaclosques que pren vida sota el sentit de l'artista o el lector. Així són les il·lustracions d'Anna Vsesviatskaya. Ens agrada!

Serieu vosaltres capaços de resumir en 9 requadres, fent un collage, tot el que més us agrada de l'estiu i de les vacances, imitant aquestes il·lustracions? Ho podem pintar ben acolorit amb llapisseres de colors, retoladors, plastidecors , etc. Pot resultar ben divertit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...