dimarts, 9 de març del 2010

Carnavalfabeto: llibre on les lletres de l'abecedari van de carnaval


Carnestoltes ja ha passat, però les lletres encara continuen ballant i celebrant-ho, una festa alfabètica il·lustrada. Hui us presentem, amb ritme de carnestoltes, el llibre de Ghislaine Roman, il·lustrat pel belga Tom Schamp, Carnavalfabeto, de l'editorial Unaluna.

Una passeig de cadascuna de les lletres, que van disfressades, pel carnaval. La A obri la marxa tot rient, la B sona en la banda, la C de l'acróbota que no cau, la D comença la dança... fins aplegar a la Z que dona un final sorprenent.

Un llibre molt divertit per anar jugant amb l'abecedari i que destaca per les seues magnífiques i imaginatives il·lustracions, amb molta riquesa de color. Fantàstic!


11 comentaris:

Eva Ventura ha dit...

Molt encertat i bonic per als infants, el trobo molt motivador. Felicitats de nou per la feina que feu!

magda caula ha dit...

M'agraden molt les idees que doneu al vostre bloc. És molt interessant. Als infants de la meva classe els explico un conte que es diu sopa de lletres. I surt un personatge que és el senyor alfabet... i una de les coses que proposa és disfressar les lletres.
Per tant tindré en compte aquest llibre tan bonic.

Unknown ha dit...

Letras disfrazadas ¡una idea genial! Las ilustraciones coloridas y muy expresivas manifiestan totalmente el espíritu festivo del carnaval.
Gracias por compartir estos descubrumientos!

Lin ha dit...

Letras disfrazadas ¡una idea genial! Las ilustraciones coloridas y muy expresivas manifiestan totalmente el espíritu festivo del carnaval.
Gracias por compartir estos descubrumientos!

mmmmm...creo que se va escribir doble...

Dolors ha dit...

Hola, ja que tornem a Carnestoltes, acabe de penjar a
" Titiricoses" el Rei de Carnestoltes que hem fet aquest any a la meua classe.
També es poden fer titelles de lletres amb disfressa...Ho he fet i és molt divertit. Els infants gaudeixen quan fan la disfressa per la primera lletra del seu nom.
Una abraçada

Dolors

Sàlvia ha dit...

Hola Eva, un saludet a tu i als teus esquellots!. La veritat que aquest llibre, en si mateix, és tota una animació lectora al voltant de les lletres, d'aquests que cal tenir a classe.
Besadetes

Sàlvia ha dit...

Mira quina casualitat, Magda, coincidir el llibre amb el teu personatge! Fantàstic! Dóna-li una miradeta a l'etiqueta "abecedaris pictòrics", que tal vegada et popt interessar:
http://bibliocolors.blogspot.com/search/label/abecedaris%20pict%C3%B2rics
Gracies per les teues paraules, doncs de vegades la solitud del blocaire fa que et done la sensació que allò que escrius o penges no li interessa a ningú.

Besadetes

Sàlvia ha dit...

Hola señora "Rana", buenos dias Linsabel! El libro es una preciosidad y es de esas obras que su propia ilustración da para muchas animaciones lectoras, como las que tu haces.
Me encanta tu labor de difusión lectora, ya lo sabes.

Besadetes

Sàlvia ha dit...

Dolors, eres genial! Els alumnes estaran bocabadats amb tu. No sols s'ho passen de meravella, és que a més els fomentes la creativitat fins l'infinit i més enllà. Açò és molt important, doncs és la llavor que sempre portaran dins.

Besadetes carnavalfatètiques.

MARCO CHAMORRO ha dit...

Qué gráfica más encantadora

Ghislaine Roman ha dit...

Bonjour,

j'espère que vous comprennez le français parce que moi, hélas, je ne parle pas le catalan. J'ai compris que votre blog parle de mon livre "Carnavalphabet" qui vient d'être publié en espagnol.

Je suis heureuse de lire tous les commentaires qui le concernent !!

Merci de tout coeur !

Ghislaine Roman

http://ghislaineroman.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...