dilluns, 28 de desembre del 2009

Catálogo de padres. Para niños que deseen cambiarlos


De l'editorial Corimbo, recien publicat, us recomanem un original llibre, Catálogo de padres para niños que deseen cambiarlos, de Claude Ponti.

Ara que estem finalitzant l'any i comencem a plantejar-se nous desitjos, tal vegada hi ha xiquets i xiquetes que pensen canviar de pares i ho demanen al Reis Mags. Si és així, el canvi s'ha de pensar molt bé, poc a poc, per això res millor que revisar un catàleg de pares i fer la nostra tria. Hi ha pares de tot tipus i, com en tot bon catàleg, hi ha una descripció acurada de cadascú, amb il·lustració inclusiva. Clar, que tots tenen molt de magnífics i un poc de dolent. Val la pena el canvi? Si és així tan sols cal omplir la butlleta, enviar-la i en 48 hores es fa l'entrega.

Molt bon humor, tant en el text com en la il·lustració. Claude Ponti aconsegueix que un rere l'altre llisgam tot el catàleg intentant triar aquells pares que més ens agradarien, si foren... perfectes! Però és clar, això és impossible. Pares que no sabem ben bé si són semblants als animals o a monstruets antropomòrfics i que tenen un noms molt originals.

L'autor és un dels més famosos i prolífics dels il·lustradors francesos.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...