dimarts, 3 de novembre del 2009

Museo de ilustradores SOL: accés a informació sobre il·lustradors (biografia, bibliografia, il·lustracions)

Antonia Santolaya Ruiz-Clavijo



Moltes vegades, quan volem recomanar un il·lustrador o treballar la seua obra es trobem amb la seua invisibilitat biogràfica, en suport paper i suport digital. Per aquest motiu trobem interessant recomanar-vos Museo de ilustradores SOL , en Sol-e.com. No estan tots els que ens interessaran, però si que hi ha ja un bon grapat d'il·lustradors i il·lustradores, amb la seua biografia, bibliografia i un tast de les seues il·lustracions. Un lloc, doncs, d'obligada consulta i que cal afegir als nostres favorits. Estem segures que poc a poc hi hauran més.
D'aquest lloc hem copiat les imatges que us presentem en este post, totes elles bestretes de llibres que s'han editat i que podem llegir. L'accés per a fer la recerca segueix un ordre alfabètic, així que és ben senzill.
Us ho recomanem!!!


José M. Lavarello Camicia

Jokin Mitxelena Erice

Ramón Trigo Alonso

Silvia Bautista Ayats

Esther Seco López -Rey

David Roselló Pérez


Marta Balaguer Julia


Carmen Segovia Moreno

Francesc Infante

David Zabay Caballero

Carlos Matera Di Salvo

Antonia Santolaya Ruiz-Clavijo

3 comentaris:

Maite ha dit...

M´agraden totes!!!! encar que hi ha algunes més favorites... la il.lustració del vaixell m´encanta!!! i la xiqueta que està amb la tv... que fà? intenta mirar dins? que boniques són! Moltes gràcies als il.lustrad@s i a Sàlvia!

Maite ha dit...

jajajaja... i la manifestació de les gallines???? què bona és! la de Esther també està supergraciosa!!! són espermes atacant al òvul???? i l´espantaocells!! i l´home enamorat... no puc dir-les totes???? ja he dit que m´agraden totes... GRÀÇIEEEEEEEEEEEESSSSSSS

Sàlvia ha dit...

Ai, jo tampoc sabia quines triar per a ficar-les al blog. La veritat, Maite, és que el recurs és molt bo, sobre tot quan volem treballar il·lustradors i il·lustracions que ja estiguen publicades. Una base de dades que ens aprofita a l'hora de difundir les il·lustracions.

Besadetes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...