divendres, 20 de novembre del 2009

Llibres infantils: tardor, hivern, primavera, estiu / Libros infantiles: otoño, invierno, primavera, verano



Les estacions marquen el pas de l'any. El primer pas per a conèixer el nostre entorn és gaudint directament de la natura. A les ciutats és més difícil trobar els canvis estacionals. però els llibres d'informació ens poden ajudar. El contacte amb els llibres d'informació cal que el fem des de ben menudets i no esperar a fer ús d'ells sols per a realitzar tasques escolars.

L'editorial Anaya Infantil y Juvenil té quatre llibres sobre les estacions, amb unes atractives il·lustracions, de gran format, que són excel·lents per a informar-se sobre aquest tema:

-El libro del otoño -El libro del invierno -El libro de la primavera -El libro del verano

La seua autora és Rotraut Susanne Berner (1948, Stuttgart -Alemanya), una il·lustradora que ens recrea tot un món en cadascuna de les dobles pàgines dels llibres. Quatre llibres molt recomanables!



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Como nos gusta en Diagonal Rotraut Susanne Berner, sus libros están siempre en nuestras estanterías y ahora para mayores "Diario de libros" de Barbara Fiore para no perderselo.
Fantbstico Blog

Sàlvia ha dit...

Compartimos gustos. Por cierto, gracias por la recomendación de "Diario de libros", que no estaba al tanto. Lo compro y lo leo. Es un placer compartir lecturas y libros. Saludos.
Besadetes
Sàlvia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...